On je igrao na turniru u Dubbo, Novi Južni Wales prije nego što je zaustavila policija.

Crolla, u međuvremenu, je zbrisao kroz imigracije i ima svoje torbe i njegov novi prijatelj vozača sve poredani u dolascima najmanje 40 minuta prije nego što je ostatak od nas kroz. U ‘najljepših čovjek u boksu’ živi njegovom ugledu ipak. On visi oko kako bi bili sigurni da imam lift kao ćemo ostati na istom mjestu. Dvadeset minuta kasnije i dolazimo u našem hotelu koji ima pogled na Crveno more s jedne strane, s patch jalovine na leđima. To je područje jasno namjenski za razvoj.

2 Ant Crolla je otputovao kako bi Jeddah i da će biti dio Callum Smith tim je nakon 02:30 kada smo stigli na recepciji. Liam Smith, bivši WBO super-velter svijeta šampion i stariji brat Callum, izlazi iz lifta pun pasulja u njegovim sivim ‘Tim Smith’ t-shirt. On je igra bilijar i da nije sasvim aklimatizuje svom novom okruženju još nakon dolaska nekoliko sati ranije.

Vrijeme je za kip prije nego uzimajući u koštac sa Jeddah i završnoj borbi na konferenciji za novinare kasnije u toku dana. Sve formalnosti učinio uoči prvog ikad profesionalnom boksu događaj u Saudijskoj Arabiji. #GrovesSmith @WBSuperSeries žive @talkSPORT pic.twitter.com/moZee4Qc6B – Dominic McGuinness (@ DomMcGuinness1) 27. Sep 2018

1 je Javier Mascherano Inter Milano vezan? veznjak Liverpoola Javier Macherano će uživati ​​prelaskom u Inter, prema njegovim agent Walter Tamer. Je Argentina kapetan žestoko vrhom da prati bivšeg šefa Reds Rafael Benitez u Serie A divovi i iako Liverpool je već izdao ‘ruke’ upozorenje, Tamer insistira svoga je spreman da napusti Anfield za tekuću nosioce Champions League. “Ako je do Mascherano, pregovora (sa Interom) će biti lako”, rekao Tamer. “Ali, on ima ugovor i prva dva kluba će morati pronaći dogovor prije nego što korak u.” Prošle godine (Rafa) Benitez odbio je mnogo novca koje nudi Barcelona, ​​ali to je druga tržišta.

Nisam obaviješten šta Mascherano je buy-out klauzula je. Čekam poziv kao što sam ja jedini ovlašteni govoriti o njegovom eventualnom transferu. “Prošle sezone Mascherano je ponudio produženje ugovora u isto vrijeme kao Pepe Reina, ali dok je španski golman se nije ustručavala u izvršenju njegovu budućnost, Mascherano je dogovor ostao nepotpisani. “Mascherano nije razgovarao sa (novi šef) Roy Hodgson, niti sa Liverpool”, dodao je Tamer. “Nakon Svjetsko prvenstvo, on je isključen, ali jasno je da mu je drago da je cilj vrhunskih klubova na tržištu transfera.” Glavni prioritet Hodgson je i dalje jačanje njegovog tima; on je povezan s nekoliko imena, najnovije što Standard Liege veznjak Steven Defour.
George Groves je odgovorila na Carl Froch nakon što je napravio naslove govori o dva odustajanja njegovog rivala u posljednjih nekoliko tjedana.

Krajem januara, Groves je objavio da je odustajanje od sporta i Froch odao počast svom bivšem protivniku, prije nego što ga je podsjetio da je “ispeglani 1xbet.footballresultstoday.org pored mene na Wembleyu.” Mjesec dana kasnije, James DeGale također u penziji i Froch mu je dao kredit, iako je također ustvrdio da će, ukoliko ikada borio, “ja bih ga podržali i potpuno ga razbio u komadiće.” 3 George Groves bio WBA super-srednjoj kategoriji svjetski prvak Kada je upitan o ove dvije najnovije citati, George Groves rekao talkSPORT.com: “ne razumijem Carl Froch. “Ako on pokušava do sada izrezbare persona koja je u svoju korist da je on samo super negativan tip koji će vam držati i dobiti posao sa zadnje strane, onda sam nekako pola poštujem i cijenim to je bio njegov dnevni red sve duž. “Ali ako to nije, to je kao, ‘Man odrasti.” Znaš šta mislim?
3 Carl Froch je svjetski prvak više vremena i slavno nokautirao George Groves “Niko ne sluša.

Ako moraš biti da bikovski da ljudi slušaju vas i to je tvoja žudnja, onda vas žalim. “Samo Ti obavezno, ‘Bravo druže, daleko idete’. “Ponekad je pomalo prisiljeni, ponekad – ne neiskreno – ali ja ću to reći, jer je to lijepo reći i to je dio života. “Zašto ne samo biti dobra osoba?” Ja sam mu dao mnogo štap proteklih tjedan dana nakon što je njegov gubitak na vikend, ali na njegovu odluku da se povuče danas želim da želim @ jamesdegale1 dobro u narednom poglavlju svog života.
Ste napravili pravu odluku.

To je težak sport i dostigla najviši nivo. Čestitamo – George Groves (@StGeorgeGroves) 28 Feb 2019 Groves beat DeGale dva puta – jednom u amaterima i jednom kao profesionalni – ali je pisao poruku pristojnoj u osvit penzionisanja. Froch vlastite penziju je samo nakon nekog vremena kad DeGale postao obavezan da ga pogleda i zatraži ljutit odgovor iz izazivač koji propustili meč.

Groves smatra Froch je zadržala jedan opaska, a sada je odlučila da ga koriste protiv DeGale sada kada je također napustio sport. “Ako pogledate David Haye sada je uključen dugme kad je u penziji”, nastavio je Groves. “Postao je najslađi, najbolji momak. 3 James DeGale je izgubila od rival George Groves preko odluku split u 2011. “To je ne samo za kamere, on je doslovno isključiti da bika, sebičan, agresivan, borac mentalitet i on pokušava da se integriraju u društvo. “Carl Froch to ne mogu. Šta god da se događa u mozgu ne mogu dopustiti da to uradi. “On nije imao rivalitet sa James DeGale …

Jedan komentar Froch je visio na to, on čeka dok on u penziji i on je prosuo crijeva. “Odrasti čovjek, odrasti.”
Australija kapetan Greg Inglis je optužen za piće vožnje samo nekoliko sati nakon što je s obzirom na čast vođenja reprezentacije. The South Sydney Rabbitohs nazad proglašen je Klokani ‘skipera za end-of-sezone Testovi sa u ponedjeljak Novog Zelanda i Tonga.

1 Inglis je igra na turniru u Dubbo, Novi Južni Wales prije nego što je zaustavila policija, međutim, kasnije tog dana Inglis je optužen za prekoračenje ograničenja brzine prije nego što je pozitivan čitanje dah analize.
New South Wales Policija je potvrdila da je 31-godišnji muškarac iz Coogee je uhapšen i odveden u policijsku stanicu Lithgow. On je igrao na turniru u Dubbo, Novi Južni Wales prije nego što je zaustavila policija.

Glasnogovornik New South Wales policije je rekao: “Policajci pričvršćen za saobraćaj i patrola komandom vodili stacionarne izvršenje brzinu kada su otkrivene crni Mercedes Benz putuju iznad ograničenja brzine.” Najnovija Sport News START širenje VIJESTI Eddie Hearn otkriva nove vjerovatno datum za Callum Smith iduće borba AKCIJA Reporter poljubio Pulev unajmljuje advokata; optužuje ga za novi, dodatni seksualni napad GRIJANJE David cjenovnih šokova navijači sa out-of-karaktera, psovka-laden ispad Big Dog kore Roman Reigns ima sjajan odgovor na pitanje o Conor McGregor ulaska WWE Dobro za deadman Undertaker poruke novu fotografiju prikazivanje neverovatno gubitak težine 50/50 Eddie Hearn odgovara na Deontay Wilder potražnje od 50/50 za borbu protiv AJ The Game Triple H ekskluzivne: Novosti na sljedećem NXT Britaniji preuzimanja i više The Man Becky Lynch registracija bonus čini više WWE povijesti i preuzima John Cena u proces “On je prošao kroz analizu daha koji je navodno vratio čitanje 0.085. On je izdao obavještenje prisustvo polje sud za mid-range PCA (propisana koncentracija alkohola) i najave kršenje je saobraćaj za prekoračiti ograničenje brzine. “Inglis je trebalo da se pojavi u Lithgow lokalnog suda 22. novembra.

1 Ko će uzeti karirane zastave u Australiji ovog vikenda? Senna želi od Red Bull nije jedini tim u krizi na Silverstoneu kao Hispania dali sve od sebe na sud određene kontroverze svoje. Reprezentacija Španije odbacila Ayrton Senna nećak, Bruno, uoči Bthe ritish Grand Prix u korist pay-vozač Sakon Yamamoto, ostavljajući brazilski razumljivo frustriran.

I iako je tim obećao Senna svoje mesto leđa od ostatka sezone, čini se da je Brazilac je dosta sa svojim timom otvaranja pregovora sa rivalskim timovima za sljedeću sezonu.

2019-04-01T19:05:24+00:00